KotiUncategorizedRetkellä oleva pariskunta löytää yksinäisen koiran huoltoasemalta, ja koira pyytää heitä auttamaan...

Retkellä oleva pariskunta löytää yksinäisen koiran huoltoasemalta, ja koira pyytää heitä auttamaan häntä

Emily Trost ja hänen poikaystävänsä Nick Mazzone olivat 10 viikon mittaisella tiematkalla maan halki. Mutta polttoainetankkauksen pysähtyminen Montanan huoltoasemalla muutti heidän elämänsä.

Kun he olivat lähdössä, he löysivät yksinäisen, hylätyn koiran. odottamassa autonsa vieressä ja anomassa apua.

Emily ja Nick tarkastivat kulkukoiran, ja hän katsoi takaisin heillä sen sijaan kaipaavat silmät. Emily hyppäsi nopeasti auttamaan huomattuaan, että koiran turkki oli likainen ja peittynyt piikkeihin ja oksiin. Paikallinen nainen, joka ruokki alueen eksyksejä, lähestyi pariskuntaa ja pyysi heitä pelastamaan suloisen koiran.

Lumottui rakastavasta koirasta Emily ja Nick päätti antaa hänen ratsastaa heidän kanssaan heidän matkansa loppuosan. He antoivat hänelle nimen ”Montana” ja suunnittelivat ottavansa yhteyttä pelastusryhmään saapuessaan kotiin. Mutta muutamassa minuutissa Montanan kyydistä pariskunta tiesi, että hän oli tulossa kotiin heidän kanssaan!

Koko matkan ajan Montana suihkutti pelastajiaan suloisimmat halaukset ja suudelmat. Hän vaelsi ja ui heidän kanssaan ja oli tarpeeksi älykäs tietääkseen, että minne he pystyttivät teltan, oli ”koti”!

Nykyään Montana asuu Emilyn, Nickin ja hänen sisarustensa kanssa uudessa kodissaan, ja hän on jo erottamaton osa heidän perhettään. Näyttää siltä, että he löysivät aarteen matkallaan!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Most Popular

Recent Comments