KotiUncategorizedKöyhä pariskunta, jolla on ruosteinen laatikko otsatukka varakkaan talon ovella, joka piilotti...

Köyhä pariskunta, jolla on ruosteinen laatikko otsatukka varakkaan talon ovella, joka piilotti sairaan koiran

Velvollisuutemme lemmikkejämme kohtaan on olosuhteista riippumatta tarjota heille rakkautta, mukavuutta, riittävää ravintoa ja lääketieteellistä hoitoa. Tämä ei ole valinnainen asia, mutta monet ihmiset laiminlyövät perheenjäseniään. Kun hyvät ihmiset vihdoin puuttuvat asiaan, silloin voimme juhlia, kirjoittaa ilovemydogsomuch

Yksi pieni koira oli elänyt tuskallista elämää. Hänellä oli mange ja sekundääriset ihotulehdukset, jotka jäivät hoitamatta pitkään. Koska hänellä oli turkin sijaan hiukset, tämä vain pahensi hänen tilannettaan aiheuttaen massiivisia mattoja paikoissa, joissa hän ei menettänyt hiuksiaan. Hänen kehno ruumiinsa tuntui niin epämukavalta.

Hänen omistajansa eivät tehneet mitään auttaakseen häntä. He piilottivat hänet pihalleen ja tekivät hänelle mahdollisimman vähän. Hullua on, että heillä oli paljon rahaa hänen hoitamiseen! Lopulta naapuri kuuli koiran itkevän ja astui sisään auttamaan. Aluksi koiran omistajat tappelivat naapuria vastaan ja väittivät, että koira pärjää ihan hyvin yksinään, mutta naapuri ei hyväksynyt sitä. Hän toi miehensä mukaan, ja he kaksi kertoivat perheelle sopivin sanoin suoraan, että he pahoinpitelivät koiraansa.

Itsekäs perhe luovutti lopulta koiran. Köyhä poika näytti tappiolta. Hänen ihotulehduksensa olivat niin pahoja, että hänen koko kehonsa oli heikko. Ystävällisillä naapurilla ei ollut paljon rahaa, joten he lainasivat ruosteisen laatikon ystävältä. He ajoivat koiran läheiselle eläinklinikalle. Koira oli peloissaan, mutta lopulta hän asettui, kun hän tajusi, että nämä ihmiset olivat paikalla auttamaan häntä!

Eläinlääkäri ja hänen henkilökuntansa olivat iloisia, että koira tuotiin, koska hän tarvitsi kipeästi apua. Ensimmäinen työjärjestys oli ajella jäljellä olevat karvat pois hänen vartalostaan, jotta he voisivat käsitellä hänen ihonsa mahdollisimman perusteellisesti. He antoivat hänelle IV-injektion, jossa oli nesteitä ja kipulääkkeitä sekä antibiootteja. Koira oli niin rohkea!

Hän tarvitsisi päivittäisiä lääkekylpyjä ja paikallista antibioottivoidetta sekä oraalisia antibiootteja. Kun infektiot olivat hallinnassa, hän tunsi olonsa paljon paremmaksi. Koska hän oli nyt karvaton, he varmistivat, että hänellä oli pienet paidat päällä pitääkseen hänet mukavana ja lämpimänä. Hän näytti heille kaikille, kuinka paljon paremmin hän voi, kun hän söi onnellisena ensimmäisen ateriansa. NAMI!

Kun koira jäi eläinklinikalle hoitoon, ystävälliset naapurit, jotka toivat hänet sisään, tarkastivat koiran joka ikinen päivä. He rakastivat koiraa jo ennestään ja kertoivat eläinlääkärille ja hänen henkilökunnalleen, että he haluaisivat ottaa hänet virallisesti adoptioon ja tuoda hänet kotiin heti, kun hän on selvitetty. Eläinlääkäri kertoi koiran entisille omistajille, että tämä pentu EI palaa heidän luokseen.

Adoptio hyväksyttiin ja muutaman viikon kuluttua koira oli tarpeeksi terve lähteäkseen uuteen ikuiseen kotiinsa. perheen kanssa, joka aikoi pitää hänestä erinomaista huolta. Heillä oli muita koiria ja kaikki tulivat hyvin toimeen. Olemme niin iloisia, että nämä ystävälliset ihmiset puuttuivat asiaan!

Lähde: ilovemydogsomuch.tv

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Most Popular

Recent Comments